ОСОБЛИВОСТІ ГІБРИДА
Односем'яний диплоїдний гібрид. Характеризується стабільною врожайністю і високим приростом маси цукру осінній період.
ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
| Тип гібриду |
урожайно-цукристий |
МОРФОЛОГІЧНІ ТА АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
| Тип гібриду |
урожайно-цукровий |
| Вирівнювання коренеплода |
вирівняний |
| Розетка листя |
напіврозвісна |
| Форма коренеплода |
ширококонічна |
| Заглибність у ґрунт |
повністю |
| Реакція на агротехніку |
висока |
| Потенціал врожайності |
79 т/га |
| Якість соку |
висока |
| Потенціал цукристості |
20,7 % |
| Середня цукристість |
18,2 % |
| Середня врожайність за роки випробування |
67 т/га |
| Урожайність цукру |
12,2 т/га |
СТІЙКІСТЬ ДО ШВИДКОГО І СТРЕСОВИМ ФАКТОРАМ
| Церкозоз |
висока |
| Колірність |
висока |
| Ризоманію |
толерантний |
| Фальшива борошниста роса |
средняя |
| Корінь |
висока |
| Проростання |
висока |
| Екологічна пластичність |
висока |
| Засухостійкість |
висока |
РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПОСЕВУ
| Норма висівки |
4-5 рослин/м. |
| Рекомендована зона вирощування |
Степінь, Лісопеп, Полісся |