Мікроелементи Fe, Cu, Mn, Zn знаходяться у хелатній формі (EDTA) та засвоюються рослиною на 90-95%. Мікродобрива покращують захисні властивості культур, їх стійкість до кліматичних особливостей і ураження хворобами.
МІКРОЕЛЕМЕНТИ В ХЕЛАТНІЙ ФОРМІ (EDTA)
Рослини засвоюють з ґрунту поживні речовини тільки в розчинній, рухомий і найбільш доступній для них формі. Тому загальний (валовий) вміст елементів живлення в ґрунті ще не визначає ефективність їх дії.
Компанія PARTNER™ пропонує мікроелементи Fe, Cu, Mn, Zn, що знаходяться у хелатній формі (EDTA) та засвоюються рослиною на 90-95%!
Хелатуючий агент EDTA міцно утримує іони мікроелементів в розчинному стані до моменту надходження в рослину, а потім вивільняє його, переводячи в біологічно доступну форму, і сам розпадається на хімічні сполуки, легко засвоювані рослинами.
Навіть незначні добавки мікродобрив можуть позитивно впливати на рослини, покращуючи захисні властивості культур, їх стійкість до кліматичних особливостей (засухо-, жаро- і холодостійкість), ураження хворобами. У рослин, які отримали своєчасне і повне забезпечення мікроелементами, активізуються обмінні процеси, відзначається підвищений вміст вуглеводів (крохмалю і цукрів), білків, накопичення вітамінів, жирів.
ОПИС ТОВАРУ:
СТУПІНЬ ХЕЛАТІЗАЦІІ 100%, ВМІСТ МАРГАНЦЮ - MN 130 Г/КГМарганець необхідний для нормального протікання фотосинтезу, сприяючи збільшенню кількості хлорофілу в листі, синтезу цукрів і аскорбінової кислоти (вітамін С). Він бере участь в окисно-відновних реакціях, активізуючи більше 35 ферментів, регулює водний режим, підвищує стійкість до несприятливих факторів, а також впливає на плодоношення рослин і сприяє їх активному розвитку. Він здатний швидко поглинатися і переміщатися в рослинах. Крім цього марганець регулює надходження інших мікроелементів, впливає на переміщення фосфору з старіших частин рослини до молодих.
Марганцева недостатність загострюється при низьких температурах і високій вологості. У зв'язку з цим ранньою весною озимі найбільше страждають від дефіциту цього елемента.
При нестачі марганцю знижується синтез органічних речовин, зменшується вміст хлорофілу в рослинах, що призводить до хлорозу.
Найбільш чутливі культури: озимі, соя, цукрові буряки, картопля, а також овес, яблуня, черешня і малина.
Рекомендується виконувати повторні обробки з інтервалом 7-10 днів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | PARTNER |
Вид добрива | Мікродобриво |
Упаковка | |
Упаковка | Мішок |
Вага | 10 кг |