Озимий шестирядний ячмінь
Сильні сторони
Профіль сорту
Агрономічні характеристики
Показники якості та стійкість до хвороб
Показники якості | |||||
Натура зерна | 5 | середня | |||
Стійкість до хвороб | |||||
Борошниста роса | 6 | середня - висока |
Ринхоспоріоз |
8 | висока - дуже висока |
Сітчаста плямистість | 5 | середня | Іржа | 8 | висока - дуже висока |
ВЖКЯ | 7 | висока |
Рядки посіву | Полісся | Лісостеп | Степ | |
---|---|---|---|---|
Норма висіву, схожих зерен/м2 |
Ранні | 300 | 300 | 300 |
Оптимальні | 350 | 350 | 350 | |
Пізні | 400 | 400 | 400 | |
Надпізні | 450 | 450 | 450 | |
Кількість колосків/м2 | 550-650 | 550-600 | 500-550 | |
Глибина посіву складає 3-4 см |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Культура | Ячмінь |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
Сезонність | Озима культура |