ЗРУЧНЕННЯ ЯРИЛО ОВОЩНОЮ
Добриво Яріло Овочеве — сучасне мікродобрення, вміст якого відповідає фізіологічним потребам овочевих культур.
Активна речовина, г/л: N-40, MgO-10, SO3-64, Fe-15, Mn-15, B-4, Zn-15, Cu-2, Mo-0.1, Со-0,06, карбонові кислоти, гумати, прилипач.
Паковання: 1 і 10 літрів.
Призначення препарату:
Овочі, крім основних елементів живлення, досить вимогливі та до мікроелементного харчування. Позакореневі підживлення мікроелементами підвищують інтенсивність поглинання кореневою системою основних елементів живлення з ґрунту; сприяють підвищенню імунітету рослин і стійкості до негативних чинників середовища. Наявність достатньої кількості мікроелементів (заліза, марганцю, цинку, міді, бору, молібдену) впливає не тільки на врожайність, але й на якість плодів, їхні смакові якості, терміни зберігання й вміст корисних речовин (вітамінів, цукрів).
Рекомендації щодо застосування:
КУЛЬТУРА | НОРМА РАСХОДА ПРЕПАРАТА, Л/ГА | СПОСОБ, ЧАС ПРАБОТИ | МАКСИМАЛЬНА КОЛИЧІСТЬ ОБРАБОТОК | ВРЕМЯ ПОСЛЕДНЕЙ ОБРАБОТКИ (В ДНЯХ ДО СБОРА УРОЖАЯ) | ЧАС ВИХОДУ ЛЮДЕЙ НА ПРАБОТАННІ ПЛОСТЯ, (СУТКИ) МЕХ./РУЧНІ РОБОТИ |
ОВОЖНІ КУЛЬТУРИ | 0,5-4 | КОРЕВА І ВНЕКОРНЕВА ПІДКОРМКА У ТЕЧІННЯ ВІГЕТАЦІЇ | 5 | НЕ ПРЕДУСМОТРЕНО | НЕ ПРЕДУСМОТРЕНО |
Добриво Яріло Овочеве — використовується в сільському господарстві та приватному секторі під час вирощування зернових культур способом кореневого та позакореневого (листового) підживлення впродовж вегетаційного періоду.
Оброблення добривом проводять на різних стадіях розвитку культури — 1-5 разів за вегетацію.