Ярило Марганець — рідке марганцеве добриво, застосовується на культурах, що чутливі до марганцю: зернові, бобові, картопля, огірок, салати, редиска, редька, шпинат, буряк.
ДІЮЧА РЕЧОВИНА, г/л:
гумати, ПАР Марганець бере участь в обмінних реакціях в клітинах рослин, в процесах фотосинтезу, утворенні хлорофілу, білковому обміні, підсилює накопичення цукру. Нестача марганцю може спостерігатися на легких (піщаних) ґрунтах, де він схильний до сильного вимивання з верхніх шарів ґрунту.
Ознаки дефіциту марганцю у рослин різні. У картоплі поверхня листка стає нерівною: жилки залишаються внизу, а міжжилковий простір випинається. У огірка молоде листя набуває світло-зеленого забарвлення, а по краях — жовтуватого. Пізніше процес охоплює всю пластинку листка, а жилки залишаються пофарбованими в яскраво-зелений колір. У столового буряка листки стають темно-червоними. На наймолодших листках рослин з’являються блідо-блакитні плями між жилками листка.
| Культура | Норма витрати препарату, л/га | Спосіб, час обробок | Максимальна кількість обробок | Строк останньої обробки (в днях до збирання урожаю) | Строк виходу людей на оброблені площі, (доба) мех./ручні роботи |
| Зернові, технічні, овочеві, декоративні, плодові культури, виноградники | 0,5-3,0 | Кореневе та позакореневе підживлення протягом вегетації | 5 | Не передбачено | Не передбачено |
Ярило Марганець – використовується у сільському господарстві та приватному секторі при вирощуванні технічних, овочевих культур, виноградників, плодових та декоративних культур шляхом як кореневого і позакореневого підживлення, так і в гідропоніці протягом вегетаційного періоду. Обробку добривом проводять на різних стадіях розвитку культури – 1-5 разів за вегетацію; на декоративних культурах – кожні 7-14 днів.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Ярило |
| Країна виробник | Україна |
| Діючі речовини | |
| Марганець | 100 % |
| Упаковка | |
| Упаковка | Пластикова тара |