Ярило Кальцій — рідке кальцієве добриво. Кальцій це елемент, що повільно поглинається рослиною.
ДІЮЧА РЕЧОВИНА, г/л:Ярило Кальцій — це продукт що покращує якість рослинної продукції, поліпшує формування мембран та клітинних стінок рослин, процеси фотосинтезу. Покращує лежкість овочів та фруктів при зберіганні та транспортуванні. Він повинен застосовуватись на всіх культурах, що чутливі до нестачі кальцію (хвороби, які виникають через його дефіцит – верхівкова гниль помідорів, перців, побуріння м’якоті картоплі, гірка ямчастість яблук). При нестачі кальцію в рослині насамперед буріють жилки на листках, потім скручуються листки по краях та пошкоджуються бруньки. Обприскування повинні проводитися регулярно від початку росту плодів до початку дозрівання.
Культура | Норма витрати препарату, л/га | Спосіб, час обробок | Максимальна кількість обробок | Строк останньої обробки (в днях до збирання урожаю) | Строк виходу людей на оброблені площі, (доба) мех./ручні роботи |
Зернові, технічні, овочеві, декоративні, плодові культури, виноградники | 1-5 | Кореневе та позакореневе підживлення протягом вегетації | 5 | Не передбачено | Не передбачено |
Ярило Кальцій – використовується у сільському господарстві та приватному секторі при вирощуванні технічних, овочевих культур, виноградників, плодових та декоративних культур шляхом як кореневого і позакореневого підживлення, так і в гідропоніці протягом вегетаційного періоду. Обробку добривом проводять на різних стадіях розвитку культури – 1-5 разів за вегетацію; на декоративних культурах – кожні 7-14 днів.