Культура | Норма витрати, л/га | Термін застосування |
Пшениця озима |
1.0 — 2.0 | З початку кущення до появи другого вузла кущення. |
Ріпак озимий |
1.0 — 2.0 | У фазу 4-6 листків. |
Кукурудза |
1.0 — 1.5 | У фази 4-5 та 6-8 листків. |
Соя |
1.0 — 1.5 | У фазу формування та у період дозрівання бобів. |
Соняшник |
1.0 — 1.5 | У фазу 6-8 пар листків. У період формування насіння. |
Буряк цукровий |
2.0 | За 4-5 тижнів до збирання врожаю. |
Яблуня |
2.0 — 4.0 | На початоку формування плодів. Після збору врожаю. |
Картопля |
1.0 — 2.0 | За висоти рослин 15-20 см та у фазу бутонізації. |
Томати |
2.0 | На початку формування плодів. |