Кошик
7 відгуків

Макро 2-0-36

126,90 грн.

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380504062302
  • +380676822402
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 07:00 — 20:00
    Вівторок 07:00 — 20:00
    Середа 07:00 — 20:00
    Четвер 07:00 — 20:00
    Пʼятниця 07:00 — 20:00
    Субота 10:00 — 18:00
    Неділя 07:00 — 20:00

    * Час вказаний для регіону: Украина, г. Первомайский

  • +380504062302
    +380676822402
    Ольховская Светлана
    УкраїнаХарківська областьг. Первомайскийул. Бугайченка д. 25 каб. 26-б
    +380957943633
    viber+380957943633
Макро 2-0-36Макро 2-0-36
126,90 грн.
В наявності
Купити
+380504062302
  • +380676822402
Макро 2-0-36
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

MACRO (MAKPO (2-0-36)) - містить у собі хелат Калію (К) у вигляді солей органічних кислот. Препарат збагачений Азотом (N), мікроелементами та іншими органічними кислотами. Ця унікальна формуляція значно підвищує якість і стійкість рослин до стрес-факторів. Підвищує волого утримуючу здатність і проникливість, тим самим він створює умови для активного синтезу білків та інших органічних сполук, які підвищують якість і кількість врожаю. Всі сільськогосподарські культури в період вегетації особливо чутливі до дефіциту Калію (К). ТМ «LEAF FORTE» ® пропонує застосовувати цей препарат спільно з гуміновими добривами, биофунгицидами, і коректорами харчування, комплексними макро і мікро добривами власного виробництва.

Макроелементи – це елементи живлення, які рослина засвоює у великій кількості. Вони приймають безпосередню участь в утворенні органічних і неорганічних сполук рослини, які становлять основну масу сухої речовини. Здебільшого вони представлені в клітинах іонами. Також вони важливі для таких фізіологічних процесів: дихання, фотосинтез, підтримання осмотичного тиску.

Азот - як основа життя є частиною багатьох органічних сполук - амінокислот, амідів і білків, нуклеїнових кислот та їх похідних, алкалоїдів, хлорофілу, регуляторів росту, ферментів і т. п. Оптимальне азотне живлення культури дозволяє максимально реалізувати її потенціал і отримати високоякісну продукцію.

Фосфор - входить до складу нуклеїнових кислот, нуклеопротеїдів, фосфатидів, цукрофосфатів, фітину і лецитину, тобто сполук, що відповідають за спадковість і перенесення генетичної інформації, беруть участь у процесах дихання, біосинтезі складних вуглеводів і в перебігу фотосинтезу. Цей елемент є складовою частиною багатьох макроергічних сполук, таких як АТФ, АДФ та АМФ, які є джерелами енергії в рослинному організмі. Цей елемент мало впливає на накопичення білка в рослинах. Одночасно достатнє фосфорне живлення підвищує частку генеративних органів у загальній біомасі врожаю, збільшує вміст крохмалю у продукції та цукру в коренеплодах, фруктах і овочах. Разом з тим поліпшується якість волокна луб'яних культур. Дефіцит фосфору призводить до відставання рослин у рості і уповільнення процесу онтогенезу.

Калій - не входить до складу органічних сполук рослин. Цей елемент в іонній формі контролюється в цитоплазмі і вакуолей відсутній в ядрі. До 20% калію утримується в клітинах в обмінно-поглощенном стані колоидами цитоплазми, до 1% - неодмінно поглинають мітохондрії, а основна частина (80%) знаходиться в клітинному соку і легко вимивається водою. Калій впливає на гідратацію колоидов цитоплазми, що допомагає краще утримувати воду і переносити посуху, підвищує зимо - і морозостійкість рослин, а також їх стійкість до грибкових і вірусних захворювань. Калій посилює синтез високомолекулярних вуглеводів (целюлози, гемицелюлозы, пектинових речовин, ксиланов), що сприяє потовщення клітинних стінок соломини злаків і підвищення стійкості до вилягання, а в коноплі та льон – покращує якість волокна. Під впливом калію посилюється нагромадження крохмалю у бульбах картоплі, сахарози в коренеплодах буряків і цукрів у плодах та овочах. Дефіцит калію порушує метаболізм у рослинах; ослаблюється діяльність деяких ферментів, погіршується вуглеводно-білковий обмін, збільшуються втрати цукрів на дихання, що обумовлює утворення щуплого зерна, зниження проростання і життєдіяльності насіння. Недостатнє калійне живлення призводить до збільшення грибкових захворювань і погіршення лежкості. При хронічному калійному голодуванні припиняється ріст стебел і міжвузлів, затримується дозрівання зерна і плодів.

Сірка – це основний елемент для збільшення вмісту білків і жирів в сільськогосподарських культурах. Входить до складу білків (амінокислот - метіоніну, цистину і його похідні цистеїну), вітамінів (тіаміну В1 і Н біотин) бере участь у формуванні більшості ферментів, масел, відіграє важливу роль в окислювально-відновних реакціях культур. Покращує засвоєння сполук азоту культурами, запобігає утворенню небілкових форм азотистих сполук (нітратів, нітритів та ін) в товарній продукції, чим і забезпечує її високу екологічність.

Мікроелементи беруть участь у всіх життєво важливих процесах, таких як фотосинтез, дихання, окисно-відновні процеси, ферментативна діяльність, нуклеиновый і білковий обмін, синтез вітамінів, речовин зростання, крім того регулюють стан протоплазми, надходження іонів і т. п.. Їх використання в рослинництві дає можливість підвищувати врожайність рослин і покращувати якість урожаю за рахунок підвищення вмісту білків, вуглеводів, жирів, вітамінів, мінеральних елементів, поліпшення якості силосної маси, що має важливе значення у харчуванні тварин.

При цьому мікроелементи проявляють себе як активатори, що прискорюють біохімічні та фізіологічні процеси , або як регулятори окислювально-відновних процесів, тобто виступають складовою або активатором ряду ферментів. При оптимальному забезпеченні мікроелементами рослини краще поглинають з ґрунту інші корисні речовини.

Бор - посилює ріст пилкових трубочок та проростання пилку, збільшуючи кількість насіння і плодів, поліпшує вуглеводний обмін та бере участь у білковому і нуклеїновому синтезі. Вважається, що основна фізіологічна роль бору – це регулювання кількості ауксинів та фенольних сполук. При його дефіциті порушується весь цикл обміну вуглеводів , формування репродуктивних органів, запилення та плодоношення. Дефіцит бору стимулює інтенсивний розвиток хвороб: парші картоплі, гнилі серцевини і сухої гнилі у коренеплодів, кореневої гнилі капусти, засихання верхівок тютюна, дуплистості турнепсу, відмирання точки росту соняшника.

Марганець - активує більше 35 ферментів, бере участь у фотосинтезі (фотопродукції кисню в хлоропластах) і синтезі вітамінів С, В, Е, сприяє збільшенню вмісту цукрів та їх відтоку з листя, прискорює ріст рослин і дозрівання насіння.

Мідь - разом з марганцем входить до складу ферментів, які відіграють важливу роль в окислювально - відновних процесах. Вони покращують інтенсивність фотосинтезу, сприяють утворенню хлорофілу, позитивно впливають на вуглеводний і азотний обмін, підвищують стійкість рослин проти грибних і бактеріальних захворювань. Під впливом міді збільшується вміст білка в зерні, цукру в коренеплодах, жиру - в зерні олійних культур.

Цинк - в рослинах активує дію ферментів, входить до складу ферментативних систем, які беруть участь у диханні, синтезі білків і ауксинів, підвищує тепло -, посухо - і холодостійкість рослин, відіграє важливу роль у регулюванні процесів росту. Достатня забезпеченість рослин Бором підвищує інтенсивність фотосинтезу, покращує вуглеводний і білковий обмін, активує діяльність ферментів, позитивно впливає на процеси поділу клітин.

Молібден - є незамінним метал-компонентом багатьох ферментів. Він бере участь у вуглеводному, азотному і фосфорному обмінах, синтезі вітамінів і хлорофілу, підвищує інтенсивність фотосинтезу, входить до складу ферменту нітратредуктази, за участю якого в рослинах відбувається відновлення нітратів до аміаку.

Кобальт - позитивно впливає на перебіг багатьох фізіологічних процесів, що відбуваються в рослинах. Сприяє фіксації молекулярного азоту бобовими культурами. В рослинах кобальту міститься від 0,01 до 0,6 мг/кг сухої речовини. Кобальт підвищує активність ферментів, сприяє нормальному обміну речовин в рослинах, збільшується вміст хлорофілу, аскорбінової кислоти і білка, підвищує посухостійкість рослин. Найбільше його концентрується в генеративних органах, а також у клубеньках бобових культур.

Нікель – необхідний мікроелемент для рослин. У вищих рослин нікель входить в склад ферменту уреази, який здійснює реакцію розкладання сечовини до аміаку та вуглекислого газу. Показано, що в рослинах, забезпечених нікелем, активність уреази вище і, відповідно, нижчий вміст сечовини в порівнянні з незабезпеченими їм рослинами. Нікель активує ряд ферментів, у т. ч. – нитратредуктазу, гидрогеназу і інші, має стабілізуючий вплив на структуру рибосом, бере участь у переміщенні азоту і забезпечення їм рослинних тканин.

Нині особливої актуальності набуває застосування у сільськогосподарському виробництві позакореневого живлення з використанням нових високоефективних добрив, де мікроелементи знаходяться в хелатних формах (органічна форма, в якій мікроелемент (переважно метал) знаходиться у зв'язку з хелатуючого агента ( переважно органічною кислотою).

Хелати (Chelate – клешня) - це натуральні або синтетичні внутрішньокомплексні сполуки, які роблять мікроелементи легкодоступними для рослин. У цих металоорганічних комплексах хелатуючий агент міцно утримує іон металу в розчиненому стані хелатного кільця до моменту попадання його в рослину.

Дані комплексні сполуки мають цілий ряд переваг, і одне з основних з них – це легкодоступність мікроелементів для рослини, тобто поліпшення їх засвоюваності ( до 96%).

КОМПЛЕКСНІ ХЕЛАТНІ МІКРОДОБРИВА

Інноваційні, натуральні, внутрішньокомплексні хелатні сполуки 3-го покоління, що має в своєму складі ідеально збалансований спектр макро, мікро, мезо елементів в активній формі, необхідних для поліпшення росту і розвитку рослин. Застосовується для обробки насіння, позакореневого і кореневого живлення.

MICRO FIELD CHELATE – універсальне комплексне мікродобриво з амінокислотами для польових культур

MICRO HORTI CHELATE - універсальне комплексне мікродобриво з амінокислотами для овочевих і плодово-ягідних культур.

MICRO DECO CHELATE – універсальне комплексне мікродобриво з амінокислотами для декоративних культур.

ЗЕРНОВІ CHELATE - спеціальне комплексне мікродобриво для зернових колосових культур.

КУКУРУДЗА CHELATE - спеціальне комплексне мікродобриво для кукурудзи.

ОЛІЙНІ CHELATE - спеціальне комплексне мікродобриво для олійних культур. Комплексне позакореневе живлення.

БОБОВІ CHELATE - спеціальне комплексне мікродобриво для бобових культур. Комплексне позакореневе живлення.

ОВОЧЕВІ CHELATE - спеціальне комплексне мікродобриво для овочевих культур. Комплексне позакореневе живлення.

 

КОРЕКТОРИ ПИТАНИЯ (МОНОХЕЛАТЫ)

Це прекрасний інструмент в рослинництві, який оцінять професіонали. Лінійка даних препаратів відкриває величезне поле можливостей в області комбінування елементів живлення, як у польових умовах, так і в краплинному зрошенні ( гідропоніці).

Одним з головних переваг монохелатов є їх стійкість і доступність майже на всіх типах ґрунтів (вони не залежні від рН ґрунтового розчину), а також, вони добре зарекомендували себе в якості профілактичного засобу для запобігання захворювань і фізіологічних стресів рослин

BORON 140 COMPLEX (БОР 140) – В-140, N-60, Mo-0.05, OK рН 9 – Коректор харчування. Регулює синтез вуглеводів, нуклеїнових кислот, забезпечує поділ клітин, ріст вегетативних органів і кореневої системи.

ZINC 80 CHELATE (ЦИНК 80) – Zn-80, P2O5-140, K2O-90, ОЕДФ – Коректор харчування. Якісно бере участь у синтезі гормону росту ауксину і збільшує вміст аскорбінової кислоти, сухої речовини та хлорофілу.

IRON 30 CHELATE (ЗАЛІЗО 30) – Fe-30, P 2 O 5 -33, ОЕДФ – Коректор харчування. Чинить значний вплив на профілактику і боротьбу з хлорозом, активно впливає на обмін речовин , регулює процеси окислення і відновлення складних органічних сполук.

MOLYBDENUM 37 CHELATE (МОЛІБДЕН 37) – Mo-35, K2 O-70, P2 O5 -62, ОК, ОЕДФ\ЛК – Коректор харчування. Бере участь у синтезі амінокислот і білків, регулюю процес транспірації азоту в рослині.

SULFUR 200 COMPLEX (СІРКА 200) –SO3-200, N-100, Mn-0.8, Fe-1, Cu-0.5, Zn-0.5, B-1, Mo-0.1, Co-0.1, Ni-0.001, OK, ЕДТА, ПАР – Коректор харчування. Регулює синтез вуглеводів і білкового обміну, які значно покращують фотосинтез, інтенсивність дихання рослин, розвиток і будова клітинних стінок, що впливають на міцність і здатність протидіяти впливу негативних факторів.

COPPER 65 CHELATE (МІДЬ 65) – Cu-64, SO3-80, N-50, ОК, ЛК – Коректор харчування. Регулює синтез вуглеводів і білкового обміну, які значно покращують фотосинтез, інтенсивність дихання рослин, розвиток і будова клітинних стінок, що впливають на міцність і здатність протидіяти впливу негативних факторів.

MANGANESE 55 CHELATE (МАРГАНЕЦЬ 55) – Mn-55, SO3-80, N-50, ОК, ЛК – Коректор харчування. Підвищує активність багатьох ферментів, що беруть участь у фотосинтезі, диханні, відновлення нітратів, нітритів та гідроксиламіну.

КОМПЛЕКСНІ МАКРОДОБРИВА

Це натуральні внутрішньокомплексні сполуки, що є зручним і практичним інструментом для створення основи живлення рослин при краплинному зрошенні та позакореневих підживлення. Висока концентрація і максимальний рівень засвоєння цільових елементів живлення з препарату досягається повною водорастворимостью і високою чистотою добрива. Склад підібраний з розрахунком потенційної сумісності з максимальним асортиментом агрохімічних препаратів.

Комплексні макродобрив - дуже зручні для листового підживлення завдяки низьким значенням електропровідності. Ризик опіку та скручування листя для листового підживлення неможливий, що дозволяє проводити обприскування при високих концентраціях, а стабільність рН збільшує рухливість мікроелементів у ґрунті. Комплексні макродобрива також стабілізує бакову суміш і збільшує ефективність обприскування пестицидами.

MACRO + Ca (12-0-6-2) BIO COMPLEX- Комплексне основне живлення. Запобігає дефіцит кальцію.

MACRO + Me (30-0-0-3) BIO COMPLEX – Основне живлення. впливає на ріст і розвиток вегетативної маси.

MACRO (0-10-5) BIO COMPLEX – Основне живлення. впливає на ріст і розвиток кореневої системи.MACRO (10-10-10) BIO COMPLEX– Комплексне основне живлення. впливає на ріст і розвиток вегетативної маси.

MACRO (5-15-15) BIO COMPLEX - Комплексне основне живлення. Підвищує зимостійкість, дозрівання, якість продукції.

MAСRO (2-0-36) CHELATE – Основне живлення. Підвищує стійкість рослин до стрес-факторів.


ПЕРЕВАГИ ТА СПЕЦИФІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ

  • Унікальною формуляцією мікроелементів, органічних кислот,амінокислот, фізіологічно активних сполук,вітамінів і фітогормонів
  • швидкістю включення елементів живлення у фізіологічні процеси і реакції,
  • ПАРа зволожувачем (адьювантом) і волого утримує агентом,
  • високим рівнем хелатування (100%), де хелатуючий агент – ОЕДФ
  • Хелатуючий агент (ОЕДФ) міцно утримує іон металу в розчинному стані хелатного кільця до самого моменту попадання його в рослину.
  • Удобрения100% розчинні у воді, з оптимальними показниками рН в робочих розчинах.Вони стійкі і доступні на всіх типах грунтів (обмеження по рН ґрунтового розчину відсутня).
  • Всі ці параметри дають ефективну можливість фізіологічно активних елементів проникати в клітину рослини і створювати сприятливі чинники для росту і розвитку культури.
  • Висока швидкість включення елементів живлення у вигляді хелатних сполук у фізіологічні процеси і реакції, щодо неорганічних солей (сульфатів)
  • Дослідження довели, що ефективність комплексних хелатних мікродобрив у 5-8 разів вище сульфатів. Відсоток засвоєння рослиною сульфатів складає 20-30%, тоді як хелатів – від 95 до 98%. (Коефіцієнт рентабельності зростає у 5-8 разів.)
  • Збільшена кількість солей металів (сульфатів) є токсичним для рослин. Перевищення норм внесення сульфатів призводить до опіків листя в місцях прямого контакту. А ось хелати не токсичні ні для рослинного, ні для тваринного світу, так само, як і для людей.
  • Рослини здатні засвоювати мікроелементи, які знаходяться тільки в біологічно активній водорозчинної (рухомий) формі. Найбільш простим способом отримання мікроелемента в біологічно активній формі є використання комплексних хелатних мікродобрив та монохелатных ( кореневе живлення).Дефіцит у харчуванні рослини будь-якого мікроелемента часто пов'язаний з його біологічно неактивним або недоступною для рослин форму. Так як ця нерухома форма може бути використана тільки з урахуванням багатьох факторів протікання складних біохімічних процесів у ґрунті,тип добрив, методі внесення, вологості , рН ґрунту, температури і перехресних реакцій солей мікроелементів.
  • Хелатні сполуки стійкі і доступні на всіх типах грунтів, на відміну від сульфатів вони не вступають в реакцію з ґрунтовим розчином і не перетворюються в недоступні для рослин сполуки.
  • Ефективність хелатних комплексів і їх важливість для певних культур на різних етапах росту рослин не однакова. Наприклад, комплексні хелатні мікродобрива для овочів особливо ефективні на початкових етапах росту і розвитку. Це пов'язано з тим, що транспірація на даній стадії розвитку недостатня, відбувається повільне оновлення розчину в кореневій зоні. Хелатні комплекси успішно вирішують цю проблему.
  • Комплексні хелатні мікродобрива доцільно використовувати не тільки у відкритому, але й закритому грунті, особливо – в тепличному господарстві, оскільки крім описаних вище переваг вони покращують зав'язуваність плодів і збільшує урожай ранніх овочів.
  • Крім того, їх рекомендується використовувати в якості профілактичного засобу для запобігання захворювань і фізіологічних стресів рослин.

 

 

РЕЗУЛЬТАТ ЗАСТОСУВАННЯ

  • Підвищує енергію проростання насіння, ріст вегетативної маси та кореневої системи, стійкість до несприятливих зовнішніх факторів;
  • Таким чином вдається уникнути іммобілізації поживних речовин, що має місце у разі їх внесення в ґрунт у результаті біологічного поглинання або хімічної преципітації;
  • Його можна проводити при звуженні міжрядь і навіть при суцільному посіві;
  • Можна використовувати як альтернативу ґрунтовому удобрення у разі пересушеного поверхневого шару, а також на засолених, холодних, затоплених водою грунтах, тобто в тих випадках, коли проводити кореневу підгодівлю не доцільно;
  • Дає можливість рівномірно розподіляти малі кількості поживних речовин, тому добре придатний для підживлення рослин мікроелементами, підвищує ефективність засвоєння поживних речовин;
  • Підвищує коефіцієнт корисної дії добрив;
  • Дає можливість проводити строго диференціальне живлення рослин у різні фази їх розвитку і таким чином керувати процесом формування врожаю, збільшує кількість зав'язей, плодів і терміни цвітіння;
  • Рослини реагують на таку підгодівлю на багато швидше, ніж на кореневу. Підвищує коефіцієнт корисної дії добрив;
  • Покращує якісні та кількісні характеристики врожаю, в тому числі знижує кількість нітратів у плодах.

Склад, г\л:

ДО2ПРО

N

Мікроелементи

Органічні кислоти

360

20

1,5

350

Агротехнічні показники:

Щільність, г/л

1330

Ступінь хелатування

100%

рН

9

рН робочого розчину

7

Розчинність у воді

100%

Хелатуючий агент

ЛК

 

Об'єм упаковки

1л*

10л

Позакореневе внесення (Підживлення, спільно з добривами та ЗЗР):

1,5 л / 100 л води

1,5 л / 100 л води

Кореневе внесення

1 л / 100 л води

1л / 100 л води

Крапельне внесення

0,2 л / 1000 л води

0,2 л / 1000 л води

Рекомендації для позакореневого внесення:

Культура

Фаза розвитку

л препарату на 100 л розчину рабочого

Зернові

2-4 аркуша

1

Вихід в трубку

1

Кукурудза

2-4 аркуша

1

6-8 аркушів

1

Гречка

3-5 аркушів

1

Бутонізація

1

Соняшник

2-3 пари листків

1

Бутонізація

1

Ріпак

2-4 аркуша

1

Відростання (озимий)

1

Розетка

1

Бобовий

2-3 трійчастих листків

1

Бутонізація

1

Цукрові буряки

2 сім'ядольних листків

1

Змикання в рядах

1

Кормові трави

Цвітіння

1

Відростання (випас, скіс)

1

Картопля

2-3 пари справжніх листків

1

Бутонізація

1

Огірок, томати, перець, шинок, баклажани, кавун, диня, гарбуз.

Розсада - 4-5 листків

1

Бутонізація

1

Формування плодів

1

Капуста

Розсада - 4-5 листків

1

Формування качана

1

Морква

Розсада - 4-5 листків

1

Активне формування коренеплоду

1

Столовий буряк

2 сім'ядольних листків

1

Змикання в рядах

1

Цибуля, часник

4 справжніх листків

1

Перед формуванням цибулини

1

Зелень

4-6 листків

1

6-8 аркушів

1

Полуниця, ожина, малина, смородина, аґрус

Розсада 4-5 листків

1

Бутонізація

1

Цвітіння

1

Зав'язування ягід

1

Виноград

Відростання

1

Цвітіння

1

Формування ягід

1

Зерняткові, кісточкові і горіхоплідні дерева

Білий (рожевий) бутон

1

Формування зав'язі

1

Налив

1

Однорічні квітучі рослини

Полив розсади за 7-9 днів до висадки

1

Через 7-10 днів після висадки

1

Бутонізації

1

Багаторічні квітучі рослини

Початок відростання (весна)

1

Бутонізація

1

Після обрізки (цвітіння)

1

Декоративно-квітучі чагарники

Після обрізки (цвітіння)

1

1

Цибулинні рослини

Бутонізація

1

Після цвітіння

1

Газонні трави

2-3 обробки за весь період вегетації

1

Хвойні рослини

2-3 обробки за весь період вегетації

1

Норми витрати робочого розчину:

польові: 200-250 л / га,

плодово-ягідні, овочеві культури: 300-500 л / га,

сади, виноградники : 500-800 л / га.

* Обсяг кришки каністри 25 мл

Рекомендується застосовувати спільно з гуміновими добривами, биофунгицидами, монокоректорамы харчування та комплексними мікродобривами ТМ «LEAF FORTE» ®.

 

Основні
Країна виробникУкраїна
Упаковка
УпаковкаКаністра
Об`єм10 л
Користувацькі характеристики
ВиробникLEAF FORTE
  • Ціна: 126,90 грн.